NEO-W Cables by Oyaide

Problemen met storing in je geluid tijdens een live-set? Je moet er niet aan denken. Toch gebeurt het regelmatig en een van de veel voorkomende oorzaken is de kwaliteit van de kabels. De kans op die problemen is nihil bij het gebruik van NEO-W Cables by Oyaide (NEO Cables).

“I really love the USB cables you do. I first thought it wasn’t important to upgrade USB, that it was standard. I was proved wrong.”

Carl Craig

“So my judgement is basically : Amazing cables!!”

Chris Liebing

Levenslange garantie

Kwaliteit gaat boven alles bij NEO Cables. De levenslange garantie bewijst dat. Eventuele gebruiksschade uitgezonderd, kun je dus rekenen op een product dat werkelijk een leven lang meegaat.

Zuurstofvrij

Door het zuurstofvrije omhulsel en de hoogwaardige metalen is de doorgave van de signalen van opmerkelijk hoge kwaliteit. Bij professioneel gebruik én bij gebruik van lange kabels is dit verschil duidelijk. Daarnaast zijn de connectoren van zodanige kwaliteit dat je erop kunt rekenen dat de NEO Cables langer meegaan dan de gemiddelde kabel.

Van DJ tot muzikant

NEO Cables zijn er in vele varianten. Voor zowel DJ’s en producers als muzikanten zijn deze hoogwaardige kabels beschikbaar:

  • USB
  • Tulp/RCA
  • Jack
  • XLR
  • Gitaar
  • Microfoon

Vele groten der aarde maken al gebruik van NEO Cables. Artiesten als Ray Parker Jr. en Jocelyn Brown, maar ook de legendarische mastering engineer Herb Powers Jr.:

“They sound clear, pure, and smooth, they are so good that in effect they are “transparent”, as a great cable should be.”

Herb Powers, Jr. – mastering engineer

Uiteraard zijn NEO Cables verkrijgbaar via jouw favoriete winkel.